Sådan får du det mest optimale kontormiljø

kontor

Hvis du er et på et stort kontor, hvor der sidder mange, så kender du garanteret den larm og støj, der hurtigt kan opstå. Det kan nemt føles trangt, og det kan forstyrre ens arbejdsproces, hvis du ikke føler, at det er et ordentligt kontormiljø, du arbejder i. Faktisk er det blevet bevist, at hvis du bliver forstyrret, så går der 25 minutter tabt – så der er meget tid, der bliver spildt, hvis du bliver forstyrret mange gange i løbet af din arbejdsdag. Læs videre her for at få nogen tips og råd til, hvordan du kan optimere kontormiljøet – og dermed også arbejdsprocessen.

Har du de rigtige møbler?

Du skal først og fremmest se på de kontormøbler, der er på kontoret. Er de gode nok? Sørger de for, at alle kan sidde og stå ordentlig i løbet af arbejdsdagen. En af de ting, der for alvor kan få snakken til at gå er, hvis der er en, der oplever smerter – og så har det en tendens til at sprede sig hurtigt til andre, og lige pludselig går snakken bare. Så få at undgå de værste smerter og generelt gøre dine medarbejdere glade, så kan du investere i nogen ordentlige kontormøbler. Her er det meget passende at vælge skriveborde, der har den helt rigtige højde. Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder ud af, om et skrivebord har den rette højde, så kan du lære mere om højden på dit skrivebord her. Udover et godt skrivebord, så er det også vigtigt med en god og behagelig stol, der giver den helt rigtige støtte. Så er der selvfølgelig også ting som lys, som spiller en vigtig rolle. Man kan hurtigt få ondt i hovedet, hvis belysningen i rummet ikke er godt nok – især når man i forvejen sidder foran en computer det meste af dagen.

Skab god akustik

Når møblerne er på plads, så er det på tide at se på, hvordan du skaber en god akustik på kontoret. Som sagt så kan der hurtigt opstå larm, som forstyrrer arbejdsprocessen og få at minimere dette, så kan det være en god idé at købe støjabsorberende møbler. Det kan for eksempel være bordskærme, så du kun skærmer for de enkelte borde, hvilket er en løsning, der ikke kræver meget plads. Men du kan også vælge foldeskærme eller skærmvægge, så du nemmere kan opdele rummet. Dette vil have en god effekt, da folk så vil føle, at de har deres helt eget lille kontor. Dette fylder selvfølgelig lidt mere, men indrettet rigtigt, så kan det også se godt ud.

Organiser rodet

Hvis du arbejder på et kontor, der roder meget, så kan det også være med til at forstyrre arbejdsprocessen, da du nemt kan blive distraheret af rodet omkring dig. Så for at undgå dette så invester i nogen reoler og kommoder, så du har nogen steder, hvor du og dine kollegaer kan placere alle de ting, der ikke bliver brugt i øjeblikket. Vælg nogen flotte reoler og kommoder, der matcher til resten af kontoret – det skaber en god harmoni og ro i rummet, hvis tingene matcher. Det er helt sikkert, at arbejdsprocessen bliver optimeret, hvis der er orden i rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *