Sådan finder du det bedste lejemål til erhverv

Det har aldrig været nemmere, at finde gode lokaler til erhverv, men det betyder ikke, at man bare skal vælge det første sted man finder. Faktisk bør man være ret omhyggelig med at vælge det hel rette sted. Den høje ledighed på erhvervslokaler er godt nye for etablerede virksomheder, der vil udvide eller starte nye afdelinger. Men det er også godt for iværksættere og nystartede, der leder efter deres første seriøse kontorbygning.

Hvis man søger et erhvervslejemål, så bør man først og fremmest se mere på edc.dk/erhverv/erhvervslejemaal/, hvor man kan se et godt udvalg. Derefter bør man være opmærksom på følgende tips.

Vælg den rette beliggenhed

Den vigtigste ting, når det kommer til valg af erhvervslokaler er hvor meget samlet værdi, du kan få ved den rette placering. Det betyder, at man skal være opmærksom på hvordan firmaets image, status og lignende vil blive påvirket af placeringen. Hvordan ligger den nye placering i forhold til firmaets kunder og leverandører? Hvilke muligheder er der for transport og parkering for firmaets ansatte?

Det er en vigtig beslutning, så tag den ikke uovervejet.

Typen af lokaler er vigtig

Hvis du er ude efter en åben butik eller et lager, så siger det nærmest sig selv, hvad du skal bruge. Men er det kontorlokaler du søger, så skal du være meget opmærksom på hvilken type kontorer det skal være. Er der behov for enkelte, lukkede kontorer hvor man kan arbejde helt i fred? Skal det være et stort åbent miljø, ligesom i et call-center, hvor alle sidder i et stort lokale? Eller skal det være noget hel tredje?

Afhængig af virksomhedens type, kan det være meget vigtigt, at få valgt den helt rette type lokaler.

Hvad er budgettet?

Det er vigtigt at ud sørger for, at virksomheden kan betale for de nye lokaler, ellers bør du nok vente og finde noget mere passende. Man kan naturligvis altid tage en snak med banken og få en snak om et lån. Start med at klikke her og få en tid hos Arbejdernes Landsbank. Her vil du kunne lave en fornuftig aftale, der vil kunne hjælpe din virksomhed med at vokse sig større og stærk.

Hav styr på det juridiske

Når først du har fundet et sted og fået tilsendt kontrakten, så tøv en kende før du skriver den under. Lejeloven er yderst kompliceret og indeholder en masse faldgruber for den uerfarne. Hvis du vil sikre dig mod en af de mange fælder, som man kan ryge i, så sørg for at få juridisk bistand fra en pro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *