Lej en lift, når arbejdet er højt oppe

Når man skal foretage arbejde højt oppe, kan det give nogle udfordringer. Sikkerheden og stabiliteten er anderledes end arbejde på landjorden, og derfor skal man anvende andre værktøjer, når man foretager arbejde i højder. Dette arbejde kan eksempelvis være tagarbejde, facadearbejde eller arbejde i træer. Uanset arbejdsopgaven er det en god idé at leje en lift, således at arbejdsopgaverne gøres nemmere samt mere sikre. Sikkerheden er trods alt et særdeles vigtigt aspekt, når man selv eller andre arbejder steder, som ikke foregår på landjorden. Du kan i denne artikel læse mere om forskellige typer af lifte, da der findes mange former for dem.

Bomlifte både til indendørs og udendørs brug

Bomlifte giver en masse muligheder, da de kan anvendes til forskellige arbejdsområder. Bomlifte har en stor rækkevidde, hvilket gør det muligt at nå op over forhindringer. Hvis du for eksempel har indendørs opgaver, vil det være ideelt at vælge en eldrevet bomlift. Denne lift er nemlig egnet til indendørs brug på plant underlag. Skal du i stedet udføre opgaver udenfor, bør du vælge en dieseldrevet bomlift. Disse lifte klarer nemlig ujævne underlag, som forekommer udenfor.

Saxlifte i mange højder både indenfor og udenfor

Fordelene ved saxlifte er, at de er meget stabile i deres konstruktion. Derudover har de en stor løftekapacitet og en nem manøvreringsevne. Alt dette betyder, at en saxlift er nyttig, brugbar samt nem at anvende. Når det kommer til størrelsen, fås saxlifte i mange størrelser. Platformshøjden kan eksempelvis variere fra 6 til 18 meter. Ens for alle saxlifte er, at de har en stor løftekapacitet. Det er muligt, ligesom ved en bomlift, at få diesel- samt eldrevne saxlifte, og her vælges der blot efter behov samt arbejdsopgaver.

Teleskoplift giver gode muligheder for parkering

Ved en teleskoplift kan armen typisk kun bevæges i to dimensioner. Dette kan for nogle arbejdsopgaver være en begrænsning, men til gengæld har undervognen fordele i stedet. Ofte kan forhjulene og baghjulene nemlig drejes uafhængigt af hinanden, hvilket gør, at man har optimale muligheder for at parkere i forhold til opgaven. Ydermere kan teleskoplifte udstyres med kurve, kroge eller skovle, hvilket kan være særdeles brugbart til visse typer af opgaver. Denne form for lift fås ofte i enten 12, 17 eller 25 meter som løftehøjde. Løftekapaciteten afhænger af typen af teleskoplift, men ligger oftest mellem 3,500-4,000 kg.

Knækarmslift er mobil og med stor løftekapacitet

Selvom knækarmsliften er en tung lift i sig selv, har den alligevel rigtig gode funktioner. Den er yderst mobil, da den lille størrelse gør det nemt at anvende den på arbejdsområdet. Den lille størrelse betyder også, at den giver mindst mulig skade på gulve. Vægtfordelingen af knækarmsliften er god, og derfor er den særdeles anvendelig til eksempelvis bygningsvedligeholdelse, da risikoen for skader og mærker på gulve er lille. Ydermere har knækarmsliften en stor løftekapacitet, hvilket gør, at den kan bruges til mange ting. Den er især ideel til arbejde i flere niveauer, hvor der ikke kan anvendes en standardlift.

Vælg en lift af god kvalitet

Der findes altså et væld af muligheder, når det kommer til leje af lift. Ovenstående er blot et udpluk af udvalget, og der findes endnu flere former for lifte. Du kan for eksempel også få vertikallifte, lastbillifte, trailerlifte, arbejdsplatforme samt andre typer. Det gælder blot om at vælge den lift, som passer bedst til arbejdsopgaverne. Dette afhænger af højde, vægt, mobilitet samt arbejdsområde. Hvis du leder efter en liftudlejning, kan du klikke her for at se et godt sted til leje af lift. Her får du lifte af høj kvalitet, hvilket er yderst vigtigt, når du lejer en lift. God kvalitet sikrer nemlig høj sikkerhed, hvilket er centralt, når det kommer til arbejde i højder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *