Lad en professionel ejedomsadministrator hjælpe dig med din ejendom

Ejer du en ejendom i fx København eller på Frederiksberg kan der være stor aktivitet og massiv efterspørgsel efter din ejendom, hvilket for nogle kan være en meget stor mundfuld. Der er mange regler, der skal overholdes og en masse økonomiske opgørelser, som der skal være styr på. Og her kommer en professionel ejendomsadminstrator ind i billedet.

En ejedomsadministrator står primært for de økonomiske opgaver vedrørende din ejendom. Afhængigt af, hvordan dit selskab er skruet sammen, skal der laves årsrapport og budgetter, holdes styr på lånene og generelt overholdes nogle økonomiske retningslinjer. Årsrapporten er ofte det som meget andet arbejde laves ud fra og det, som den eventuelle bestyrelse i boligforeningen opererer på baggrund af. Derfor skal den også laves ordentligt.huse

Spar tid og penge med en ejendomsadministrator

Er du en boligforening i Herlev eller på Amager, kan der være mange penge og meget tid at spare ved at vælge en professionel ejendomsadministrator. Når tallene skal gennemgås af revisoren er det vigtigt, at det hele er til at gå til. Ellers kan det komme til at koste ekstra penge og mere tid i sidste ende.

Derudover skal der også være styr på sagerne i forhold til de mennesker, der bor i foreningens ejendomme. De skal vide, hvad de skal betale i husleje og eventuelle fællesudgifter. For hvis der ikke er styr på dette, og lejerne betaler for meget, kan der komme sager ud af det, som forening muligvis ikke har råd til. Alt andet lige bliver det også mere attraktivt at være i boligforeningen, hvis der er en sund økonomi og folk kan regne med regnskaberne. Det giver fx et hint om, hvorvidt der er råd til renovationer eller om man selv skal sørge for det hele.

Har du styr på lånefinansieringen?

Det er i høj grad en sag om tillid at hyre en professionel ejendomsadministrator. Økonomien er ofte rygraden i større foretagender som en boligforeninger. Og hvis der ikke holdes et professionelt øje med tingene, kan det let gå galt. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du vælger en ejendomsadministrator, som du føler, du kan stole på. Der er ofte mange penge på spil, når man taler om lånefinansiering i en boligforening.

Det er derfor vigtigt at vælge med omhu, men en af de helt afgørende ting ved at have en administrator til sin ejendom er, at de ofte har en masse erfaring, som måske ikke selv har. Derudover er det også vigtigt at vælge nogle, som har uddannede, kompetente folk, der ved, hvad de laver.

Det kan også være, at du er interesseret i at skifte din ejendomsadminstrator fordi der netop ikke er orden i sagerne eller fordi økonomien sejler under den nuværende administrator. Det kan mange heldigvis også hjælpe med, så du ikke selv står med den trælse opgave at skulle fyre din administrator.

Når der er styr på økonomien og administrationen, har du nemlig tid til at fokusere på det, som du er god til og gøre foreningen attraktiv på anden måde end økonomisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *