Kostumer – en overset branche

Økonomiske nøgletal

Kostumeoutlet er et eksempel på, at en overset branche, som salg af kostumer, kan tjene penge. På Proff kan man se nogle virksomheders nøgletal og regnskab, og man kan se at det ser rigtig fornuftigt ud, både for de enkelte selskaber og for brancen som helhed.

Temafesters succes

Når det kan lade sig gøre at tjene penge på udklædningstøj, skyldes det, at moderne mennesker i høj grad vælger at købe et færdigt kostume fremfor at sætte sig ved symaskinen at sy det ud fra, hvad man har af stofrester eller kan skaffe billigt. Nogle vælger endda at perfektionere udklædningen med diverse tilbehør som overskæg, paryk, hat samt de rette sko og strømper.

En anden grund til kostumebranchens fremgang er, at temafester er populære. En gang måtte man til München for at komme til oktoberfest, men i dag holder selv mindre byer oktoberfester. Og da folk, der har fået en del at drikke, som regel har det ret sjovt, er festerne en succes, som gentager sig år efter år. Faktisk er efterårets oktoberfester, så besøgte, at det ikke er i december, man skal købe tyroler-/oktoberfesttøj, for mange af modellerne er nemlig udsolgte.

De folkekære oktoberfester smitter af på andre brancher end dem, der sælger tyroler-/oktoberfesttøj. Hallerne får en indtægt fra halleje. Der leveres øl i stride strømme til disse fester, så bryggerierne får også en omsætning ud af oktoberfester. De mange gæster skal desuden have noget at spise, så cateringfirmaer leverer mad i store mængder.

Kostumer til tyroler-/oktoberfest

Hos fest365.dk kan man vælge mellem mange modeller af lederhosen, og her får du råd for den sparsommelige.

Har man i sinde kun at tage til én oktoberfest, kan det ikke betale sig, at betale de helt store summer for kostumet.

Grønne lederhosen med røde bånd til herrer kan anskaffes til en billig pris.

Korte lederhosen med seler til mænd. De er grønne og har hvide og røde pyntebånd. Dem bliver man heller ikke ruineret af.

Så frem med den ternede skjorte fra skabet, på med dine nye lederhosen og sæt en fjer i farfars hat. Så er du klar til oktoberfest.

Lad dig inspire til netop din tyrolerhat, eller hvad med en enorm moustache?

Hos Kostumeoutlet kan den kvalitetsbevidste handle:

For ægte bayrere er lederhosen ikke for sjov. Det er en nationaldragt, som er værdig til at tage på til bryllup. Så når de tager lederhosen på, er det med alt det rigtige tilbehør. Også til en dansk oktoberfest kan man tydeligt se forskel på alle de almindelige og så dem, der virkeligt har gjort noget ud af det og betalt kassen. De ser anderledes godt ud.

Mændene kan købe ægte lederhosen i brunt ruskind, og blandt de fine detaljer kan nævnes spænder og broderier. Denne model leveres også i lysebrunt ruskind.

Den korte ruskindsmodel af lederhosen i en varm, brun farve udmærker sig ved særligt flotte broderier. Modellen er med seler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *