Føl dig godt tilpas på jobbet 

Der er mange ting, man kan gøre for at føle sig ekstra tilpas på sin arbejdsplads. En af dem er at sørge for at bruge noget tid om morgenen på at gøre lidt ud af sig selv. Det behøver ikke være overdrevet meget. Men føler man, at man ser godt ud, kan man føle sig som værende den bedste udgave af sig selv. Det kan også være et godt ritual hver morgen. 

 Hårets tilstand på hovedet kan sige rigtig meget om en person. Hvis det er tydeligt, at der er gjort lidt ud af frisuren, kan man hurtigt se meget mere seriøs ud. Det er i hvert fald ofte velset hos mange arbejdsgivere. Med et krøllejern fra ghd kan man i den grad forkæle sig selv og sit udseende om morgenen. Dog bør man selvfølgelig kun gøre det, man har lyst til for sin egen skyld. 

Ønsker du også store og flotte krøller? 

Rigtig mange med glat hår går og drømmer om store og flotte krøller. Heldigvis kan denne drøm blive til virkelighed med et krøllejern fra GHD. Det er endda også en ekstra luksus, at man den ene dag let kan vælge mellem glat eller krøllet hår. Det er en smule sværere at gå fra vilde krøller til helt glat hår. Men alt er selvfølgelig muligt.  

Store og små krøller 

Der findes rigtig mange forskellige slags krøllejern. Derfor kan det nogle gange være svært at vælge. Men en tommelfingerregel er at store krøller kræver et krøllejern med stor diameter. Vil man derimod gerne have helt små krøller, er et krøllejern med lidt mindre diameter passende.  

Et rigtig godt tip er at benytte sig af beskyttelsesspray mod varme inden brug af krøllejernet. På den måde undgår man at slide unødvendigt meget på hårets fibre. Hver gang hver fiber udsættes for høj varme, bliver det lidt mere skrøbeligt.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *