Flere virksomheder giver julegaver til både ansatte og børnene

Julegaver fra virksomhederne og til medarbejdere bliver mere og mere almindeligt. Det er en god måde at skabe et bånd mellem medarbejderne på og en god måde at anerkende medarbejderens arbejde på. Derfor er flere virksomheder også begyndt både at give gaver både til de ansatte og til deres børn.

Det er en hyggelig ting, som man med fordel kan bruge årets julefest til. Nogen kunne klæde sig ud som julemand og dele gaver ud til børn og voksne. Så behøver gaverne heller ikke være hverken store eller dyre. Er det kun de ansatte, der skal have gaver, kan det måske blive lidt mere ekstravagant, og gaverne kan være dyrere.

Det skal du give dine medarbejdere i gave

Det er ikke et nyt fænomen at give sine medarbejdere julegaver. Mange virksomheder har gjort det i mange år, og de større virksomheder har selvfølgelig givet større gaver end de mindre, men fælles for dem alle, har det været sådan, at det er en afkrydsningsliste, hvor de ansatte kunne krydse af, hvilken en af tre gaver, de gerne ville have.

Måske bør du som gave-giver og chef kigge lidt udover dét og arbejde med mere personlige gaver til dine medarbejdere. Det er selvfølgelig nemmere i en mindre virksomhed, men du kunne jo få råd og hjælp fra andre medarbejdere, hvis du har problemer med at finde ud af, hvad alle dine medarbejdere kunne tænke sig.

Det ville dine medarbejdere blive glade for og på sigt vil de sætte langt højere grad på dig som chef. De vil føle sig værdsatte, og sandsynligheden for, at de vil blive i virksomheden længere tid, vil være højere.

Har du som chef ingen ideer selv, så er der hjælp at finde; du finder mange hundrede gaveideer i linket her. Så er du i gang. Der er rigeligt at tage af, både til børn, studentermedhjælpere og til bogholderen, der har været der i 30 år. Alt sammen kan sendes direkte til virksomheden, pakket ind og klar.

Tænk på hele familien

Det er ikke kun medarbejdere, der efterhånden skal sættes pris på. Ofte vil de hellere have en gave til deres børn i stedet for til dem selv. Det viser endnu mere empati, og det viser, at du som chef virkelig kender dine medarbejderes familier. Og det giver god feedback.

Der er masser af muligheder for, hvad I kan finde af julegaver til børn. Der findes alt fra legoklodser, børnebøger perleplader til de flottere gaver som udklædningstøj og radiobiller. Kun fantasien og jeres pengepung sætter grænsen for, hvad I vil give til de kære små.

Gaverne er til at betale. Selv for den lille virksomheder, der ikke har så mange penge til julegaver. Både når det kommer til børn og voksne, kan man finde gaver til helt ned til en halvtredser – men også i den dyrere ende, hvis I virkelig synes, at den ansatte og familien fortjener at blive belønnet for det hårde arbejde i årets løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *