Find dit personale gennem Personale-Match

Virksomheder bruger mange ressourcer ved hver rekruttering af en ny medarbejder til stillinger. Markedevilkårene for service, handels- og ordreproducerende virksomheder i Danmark kan stadig være vanskelige, trods fremgang i erhvervet og her kommer Personale-Match ind i billedet. Personale-Match sørger for at virksomhederne altid bliver matchet med medarbejdere, der ud fra erfaring og interesse passer til stillingen. 

Personale-Match er et vikarbureau hvis hovedfokus er at matche medarbejdere med mulige arbejdsgivere. Personale-Match arbejder på den måde, at de søger for hele tiden at have en stor database med mulige kandidater til de forskellige stillinger. På den måde samler de mulige medarbejdere med mulige arbejdsgivere på samme platform. Det er en fordel for både medarbejderne og virksomhederne, da det gør det nemmere at finde det rette job, når Personale-Match sørger for at finde match. Personale-Match ligger fysisk på Sjælland og har mere end 5.000 aktive vikarer. Der er stor mulighed for at en af vikarerne passer til din virksomhed.

Vælg jeres nye vikar 

Når man som virksomhed er en del af Personale-Match Vikarbureau, så slipper man for den krævende ansættelses proces, hvor de skal finde de rette kandidater mellem mange ikke-egnede ansøgere. Personale-Match’ konsulenter sørger for at matche virksomheden med de egnede kandidater. De kigger først og fremmest i deres egen database med ledige for at finde egnede kandidater til primært service, handels- og ordreproducerende virksomheder i Danmark. Personale-Match har en stor database, hvor ledige har mulighed for at oprette sit personlige CV. Derfor kan ledige også komme i direkte kontakt med virksomheder, der søger nye medarbejdere. Ledige der søger jobmuligheder som vikar kan altid tilføje sig til databasen også søger Personale-Match for at de egnede kandidater bliver accepteret som en del af jobbasen.

Gennem det store netværk har Personale-Match det største udvalg af specialiserede vikarer, der er klar til at arbejde. Alle i databasen bliver optaget af Personale-Match konsulent, hvilket er med til at kvalitets sikre servicen. Vikarerne venter på at få noget at lave og er alle meget professionelle på jobbet. Som virksomhed behøver du derfor ikke gå på kompromis med kvaliteten ved at vælge vikarer til at ordne arbejdet.

Hvis I som virksomhed vælger at få Personale-Match til at stå for jeres rekrutterings proces, så tager det oftest et par uger at finde de perfekte vikarer til stillingen. Herefter er det op til jer at vælge, hvem I ønsker bliver jeres nye vikar. Når du har fundet jeres personlige match, så følger Personale-Match altid op på vikarernes arbejdsindsats ved besøg i virksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *