Derfor gennemføres professionelle fodboldkampe uanset hvad

Mange ting her i tilværelsen kan aflyses og bliver det også, men nogle ting bliver gennemført næsten uanset, hvor galt tingene står til. Således så man, at mens det meste af verden var lukket ned i coronapandemiens start, blev der stadig spillet fodboldkampe på professionelt niveau. Her ser vi på, hvorfor lige netop dette område går fri eller næsten fri, uanset hvad der sker. 

Når fodboldkampe spilles på trods af tårnhøje smittetal eller andre udefrakommende hændelser, hænger det sammen med, at der er mange penge involveret. Fodbold er blevet en kæmpe industri, og rigtigt mange mennesker er i dag afhængige af fodbold, forstået på den måde at de har job et eller andet sted i fodboldindustrien og altså ikke blot, fordi de læser om det på https://sportfokus.dk

Det handler om penge 

Hvis man ser nyheder, vil man vide at kontrakterne omkring spillere og kampe drejer sig om millionbeløb, ja i nogle tilfælde milliarder, og det kan simpelt hen være for dyrt af aflyse kampene. Herudover kan det også være forbundet med problemer at udsætte dem, da turneringernes kampe afhænger af de foregående resultater, og man dermed kan opleve en dominoeffekt, som er uhensigtsmæssig og kan betyde, at det ikke kan lade sig gøre at få afviklet kampene. 

Blandt de mange, der er beskæftiget inden for fodbold, er naturligvis spillere, trænere og hele holdet bag dem som for eksempel fysioterapeuter, læger, kokke, personlige assistenter m.fl. Herudover kommer alle dem, som arbejder med kontrakter, økonomi, jura og ikke mindst de mange mænd og kvinder der arbejder på stadions overalt i verden. Her er der tale om folk, der passer banen, billetkontrollørerne, rengøringspersonalet og salgsassistenterne i øl- og pølseboderne.  

Dette er noget, man måske ikke tænker så meget over, men her er tale om tusindvis af jobs, og ikke mindst rigtigt mange penge. Penge får verden til at køre rundt, og det opretholdes altså næsten uanset, hvad der sker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *