Beskyt din virksomhed mod tyveri

Når man har en virksomhed, så vil man naturligvis også gerne beholde den. Det er ofte års slid og slæb, der ligger til grund for den virksomhed, og det er der ikke nogen, der skal komme og tage fra en. Især ikke med ulovlige midler.

Når en virksomhed tager det store spring og lejer sine første lokaler, så er der en lang række ting, som man bør være meget opmærksom på. Dette gælder ikke mindst når det kommer til tyveri og indbrud. Der findes desværre rigtigt mange uærlige elementer, der ikke skyr nogen midler for at tilrane sig andre menneskers ejendom, og det gælder ikke mindst mindre virksomheders værdier.

Derfor har vi sammensat en lille oversigt over ting, som man bør være opmærksom på, når man skal leje erhvervslokaler.

Vælg de rigtige lokaler til din virksomhed

Når man skal tage leje lokaler til sit firma, så er det en god idé, at tage sikkerheden med i sine overvejelser. Spørg dig selv om det er sikre lokaler, du er ved at leje. Ligger de i en del af byen, hvor der er megen kriminalitet, som kan øge muligheden for indbrud? I så fald, bør man måske overveje et andet sted eller i hvert fald tage sine forholdsregler.

Man kan f.eks. gøre meget for sikkerheden, hvis man undgår lokaler i stueetagen og med store vinduespartier. Disse er langt nemmere at bryde ind i, så for sikkerhedens skyld bør man prioritere lokaler på første sal eller derover.

Der findes heldigvis masser af gode lokaler i hele landet. Et rigtigt godt kontormiljø kan man få ved WTC i Ballerup. Se mere her og bestil plads til din virksomhed allerede i dag.

Pas på tingene internt

Men uheldigvis kan selv ikke de bedste sikkerhedssystemer holde tyvene ude for evigt. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at have styr på sikkerheden inden døre også. Et godt alarmsystem kan gøre en stor forskel og er en ganske billig løsning, når man tænker på, hvor dyrt et indbrud kan blive for et lille firma.

Et vagtfirma kunne også være en god mulighed, der dog er noget dyrere. Men til gengældt sikrer man så også, at der jævnligt bliver holdt opsyn med ens lokaler. Det er noget der kan skræmme enhver almindelig indbrudstyv væk.

Men selv hvis det værste skulle ske og de kommer ind, så kan man sikre sig mod at miste de vigtigste ting. Med et godt pengeskab, er man beskyttet mod tyveri fra selv de mest ihærdige forbrydere. Et moderne pengeskab fra DAPI vil selv ikke Egon Olsen kunne bryde ind i, så dine værdier og andre vigtige ting er i komplet sikkerhed. Se udvalget her og få dine pengeskabs behov stillet en gang for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *